Gratuit? Nu cred, trebuie sa existe costuri ascunse....

Instalatii sanitare / Tevi

Instalatii termice / gaze

Instalatii electrice

Apeleaza cu incredere la mesterii agreati instalator-bucuresti.ro. Garantam pentru seriozitatea si corectitudinea lor. Grila de preturi este afisata aici iar daca intampini orice fel de probleme ne poti contacta la office@instalator-bucuresti.ro

Parerile clientilor

Doina M.

"Rapid si eficient"

Am sunat initial pentru o urgenta, mesterul a ajuns in mai putin de o ora si a rezolvat problema. Pentru a preveni pe viitor neplacerile cauzate vecinilor am hotarat sa fac o evaluare a intregului sistem de tevi si racorduri. Am primit si o oferta avantajoasa de remediere a problemelor.

Tudorel P.

Cat ai zice "mester"!

Felicitari! O aplicatie excelenta - cauti cel mai apropiat mester, completezi un formular, incarci o imagine cu problema (scurgerea de la chiuveta de bucatarie in cazul meu) apesi un buton, iti suna telefonul dupa 30 de minute iar dupa inca 30 de minute ai problema deja rezolvata.

Ioana S.

Preturi corecte

Din experientele anterioare cu "meseriasii de cartier" aveam senzatia ca am gresit profesia aleasa - cereau pentru o ora de lucru cat castigam eu in 2 zile. Am gasit insa un instalator serios cu preturi corecte. Va recomand cu caldura.

Ai un smartphone Android?

Descarca aplicatia

Ai o teava sparta in baie sau te inunda vecinul? Nu mai sta sa astepti. Ai mesterii din Bucuresti direct pe telefonul tau. In doi timp si trei miscari localizezi cel mai apropiat mester si apoi il contactezi telefonic direct din aplicatie.

Vrei sa iti refaci instalatia electrica in apartament sau sa iti reamenajezi casa dar urasti negocierile si abordarile de genul "ne intelegem noi la sfarsit" sau evaluarile "din burta"? Nimic mai simplu. Pentru orice fel de lucrare primesti cotatie in maxim 24 de ore de la cel mai iscusit mester.