Instalator Bucuresti

Desfundare canalizare

Indiferent de mărimea sau complexitatea problemei, suntem pregătiți să intervenim rapid și eficient pentru a remedia situația. Utilizăm cele mai moderne și performante echipamente pentru a ne asigura că lucrarea este finalizată într-un timp scurt și cu un minim de deranj pentru dumneavoastră.

Serviciile noastre includ desfundarea canalizării, curățarea conductelor și țevilor, remedierea oricăror defecțiuni sau fisuri în sistemul de canalizare, precum și realizarea de lucrări de instalare și înlocuire a conductelor.

Desfundare canalizare / tevi cu echipament profesionist

Coloanele de scurgere sunt o componentă esențială a sistemului de canalizare al unei clădiri. O problemă la acestea poate duce la blocaje în toate unitățile locative, ceea ce poate cauza un mare disconfort pentru toți locatarii. Echipa noastră de profesioniști are experiență în remedierea problemelor de coloane de scurgere și garantează o intervenție rapidă și eficientă.

WC, bideuri, chiuvetele sau cazile sunt zone cu risc crescut de blocare, datorită obiectelor care pot fi aruncate accidental în sistemul de canalizare. Aceste blocaje pot duce la înfundarea sistemului de canalizare, cauzând un disconfort major. Suntem echipați cu cele mai moderne instrumente și echipamente pentru a putea interveni rapid și a remedia orice problemă cu aceste aparate.

Scurgerile în pardoseală pot fi o problemă gravă, în special în zonele umede, cum ar fi bucătăriile și băile. Aceste scurgeri pot duce la deteriorarea pardoselii și la apariția unor mirosuri neplăcute. Pentru a evita aceste probleme, oferim servicii de remediere a oricăror scurgeri în pardoseală.

Echipa noastră este formată din specialiști cu experiență și cunoștințe avansate în domeniu. Oferim servicii de calitate și garantăm că toate problemele legate de sistemul de canalizare vor fi remediate prompt și eficient. Contactați-ne acum și vă vom ajuta să vă rezolvați problemele de canalizare în cel mai scurt timp posibil.

Cheamă un instalator

Intervenim rapid! Instalator autorizat ANRE. Garanție și factură pentru toate lucrarile efectuate.

Servicii desfundari

Ne mândrim cu serviciile noastre de calitate și cu clienții mulțumiți. Dacă aveți nevoie de servicii de desfundare canalizare / tevi, suntem aici pentru a vă ajuta. Contactați-ne astăzi pentru a programa o vizită și a obține o estimare gratuită!

Servicii instalator București

Instalare chiuveta

Instalații sanitare

Reparații și întreținere pentru toate tipurile de conducte, robinete, baterii, toalete, chiuvete și alte instalații sanitare.

Instalator sanitar

Instalații termice

Reparații și întreținere pentru toate tipurile de centrale termice, instalații termice, calorifere, aerisiri și eficientizari instalații.

Instalații gaze

Ai nevoie de realizarea unei instalații de gaze? Ai nevoie de instalarea unui aragaz sau de reparații la cel vechi?

electrician

Instalații electrice

Ai nevoie de realizarea unei instalații electrice sau de montarea unui nou panou electric?

Desfundare canalizare

Desfundare

Cu echipamente profesioniste de desfundare ... desfundăm: coloane, țevi, conducte, WC, chiuvete, căzi, scurgeri.

Montaj apometre

Montaj profesional, verificare și sigilare apometre în București verificare apometre

mentenanta instalatii

Mentenanță

Asigurăm servicii de mentenanța instalații pentru persoane fizice, juridice și asociații de propietari. Prețuri avantajoase.

Intervenții de urgența

Intervenim rapid 24/24, 7 zile din 7 în București. Cheamă acum o echipă de instalatori profesionisti autorizați ANRE.