Instalator Bucuresti

Montaj apometre

Suntem o echipă de instalatori profesioniști cu experiență în domeniul instalatiilor sanitare și suntem pregătiți să oferim servicii de calitate clienților noștri. Indiferent dacă aveți nevoie de instalarea unor noi echipamente sau de repararea celor existente, suntem aici pentru a vă ajuta.

Instalator profesionist pentru apometre:

Apometrele sunt dispozitive esențiale care măsoară cantitatea de apă consumată de gospodării, întreprinderi și alte entități. Apometrele care funcționează corect sunt cruciale pentru măsurarea precisă a consumului de apă și asigurarea unei facturări corecte.

Suntem specializați în furnizarea de servicii de instalare, întreținere și reparații de înaltă calitate pentru apometre, pentru a ne asigura că dispozitivul dumneavoastră de măsurare a apei funcționează eficient și cu precizie.

Serviciile noastre includ:

  • Instalare apometre noi
  • Verificarea și etalonarea apometrelor existente
  • Înlocuirea apometrelor defecte
  • Reparații apometre
  • Evaluare și diagnosticare a problemelor apometrelor

Cheamă un instalator

Intervenim rapid! Instalator autorizat ANRE. Garanție și factură pentru toate lucrarile efectuate.
URGENTA

Servicii apometre

Ne mândrim cu serviciile noastre de calitate și cu clienții mulțumiți. Dacă aveți nevoie de servicii de montaj, inlocuire sau sigilare apometre suntem aici pentru a vă ajuta. Contactați-ne astăzi pentru a programa o vizită și a obține o estimare gratuită!

Conform legislatiei in vigoare este interzisă realizarea de activităţi de montare, inlocuire şi sigilare a apometrelor în imobile de tip condominiu de către persoane fizice sau juridice care nu dețin autorizație ANRE corespunzătoare tipului de activităţi desfăşurate. Nerespectarea prevederilor prezentului regulament atrage răspunderea contravenţională şi/sau penală, în conformitate cu prevederile legale.

Operatiunile de montare, inlocuire şi sigilare apometre se executa numai de catre o firma cu atestare ANRE prin utilizarea de materialelor calitative, acestea fiind atestate tehnic.

La terminarea activităţi de montare, inlocuire sau sigilare apometrelor conform legislatiei in vigoare de la o firma cu atestare ANRE trebuie sa primiti:

 – Proces verbal de montare, inlocuire sau sigilare a apometrelor in care sunt trecute toate sigiliile inseriate cu serie unica, nr. de autorizatie ANRE si numele instalatorului, tipul si nr. de autorizare a instalatorului autorizat ANRE care a efectuat montajul.
 – Certificatul de conformitate si avizul metrologic de la apometre.
 – Contract de prestari de servicii si factura aferenta serviciului.

Nu va lasati, pacaliti de „mesterii care monteaza si repara tot”
Apelati numai la firme atestate ANRE pentru activităţi de montare, inlocuire sau sigilare de apometre!

Montaj apometre

Montaj apometre

Instalări apometre. Nu lăsați facturile mari de apă să devină o problemă. Contactați-ne pentru a instala sau întreține un apometru și beneficiați de avantajele sale!

Afla mai mult »
Sigilări apometre

Sigilare apometre

Sigilări apometre. Nu lăsați facturile mari de apă să devină o problemă. Contactați-ne pentru a instala, întreține sau sigila un apometru. Instalatori autorizați.

Afla mai mult »
Instalare apometre

Schimbare apometre

Înlocuire apometre. Nu lăsați facturile mari de apă să devină o problemă. Contactați-ne pentru a instala sau întreține un apometru și beneficiați de avantajele sale!

Afla mai mult »

Servicii instalator București

Instalare chiuveta

Instalații sanitare

Reparații și întreținere pentru toate tipurile de conducte, robinete, baterii, toalete, chiuvete și alte instalații sanitare.

Instalator sanitar

Instalații termice

Reparații și întreținere pentru toate tipurile de centrale termice, instalații termice, calorifere, aerisiri și eficientizări instalații.

Instalații gaze

Ai nevoie de realizarea unei instalații de gaze? Ai nevoie de instalarea unui aragaz sau de reparații la cel vechi?

electrician

Instalații electrice

Ai nevoie de realizarea unei instalații electrice sau de montarea unui nou panou electric?

Desfundare canalizare

Desfundare

Cu echipamente profesioniste de desfundare ... desfundăm: coloane, țevi, conducte, WC, chiuvete, căzi, scurgeri.

Montaj apometre

Montaj profesional, verificare și sigilare apometre în București verificare apometre

mentenanta instalatii

Mentenanță

Asigurăm servicii de mentenanța instalații pentru persoane fizice, juridice și asociații de propietari. Prețuri avantajoase.

Intervenții de urgența

Intervenim rapid 24/24, 7 zile din 7 în București. Cheamă acum o echipă de instalatori profesionisti autorizați ANRE.