Instalator Bucuresti

Instalator gaze

Suntem o echipă de instalatori profesioniști cu experiență în domeniul instalatiilor de gaze și suntem pregătiți să oferim servicii de calitate clienților noștri. Indiferent dacă aveți nevoie de instalarea unui nou aragaz sau de reparații la instalațiile de gaze existente, suntem aici pentru a vă ajuta.

Instalator gaze profesionist pentru:

Instalare aragaz

Operațiunea de instalare aragaz trebuie facută de catre instalatori autorizați ANRE in conformitate cu Normativul de gaze si specificațiile producătorului. Asigurăm servicii de instalații pentru orice marca de aragaze.

Reparații aragaze

Dacă aragazul nu funcționează corespunzător sau are nevoie de reparații, este important să apelați la instalator gaze autorizat ANRE.

Înlocuirea pieselor de aragaz

În cazul în care aragazul are nevoie de înlocuirea unor piese, cum ar fi butoanele, plitele sau regulatorul de presiune, putem ajuta la găsirea pieselor potrivite și la înlocuirea acestora în mod corespunzător.

Servicii întreținere preventivă

Pentru a preveni apariția problemelor, puteți alege să faceți un service de întreținere preventivă pentru aragazul dumneavoastră. Acest serviciu  include verificarea sistemelor de aprindere și a altor componente importante ale aragazului, precum și curățarea acestuia.

Cheamă un instalator

Intervenim rapid! Instalator autorizat ANRE. Garanție și factură pentru toate lucrarile efectuate.
URGENTA

Servicii instalatii gaze

Ne mândrim cu serviciile noastre de calitate și cu clienții mulțumiți. Dacă aveți nevoie de servicii de instalații gaze, suntem aici pentru a vă ajuta. Contactați-ne astăzi pentru a programa o vizită și a obține o estimare gratuită!

Instalare aragaz

Înțelegem cât de important este să aveți un aragaz funcțional și sigur, de aceea, echipa noastră de experți vă poate oferi soluții personalizate și eficiente pentru instalarea aragazului.

Afla mai mult »
Instalator gaze reparatie aragaz

Reparatie aragaz

Înțelegem cât de important este să aveți un aragaz funcțional și sigur, de aceea, echipa noastră de experți vă poate oferi servicii profesioniste reparare aragaz.

Afla mai mult »
montaj plita pe gaz

Montaj plita pe gaz

Suntem o firmă specializată în prestarea serviciilor de instalare a plitelor pe gaz. Echipa noastră este formată din instalatori autorizați, cu o vastă experiență în domeniu și cu cunoștințe solide în materie de siguranță și calitate a instalațiilor de gaze.

Afla mai mult »

Servicii instalator București

Instalare chiuveta

Instalații sanitare

Reparații și întreținere pentru toate tipurile de conducte, robinete, baterii, toalete, chiuvete și alte instalații sanitare.

Instalator sanitar

Instalații termice

Reparații și întreținere pentru toate tipurile de centrale termice, instalații termice, calorifere, aerisiri și eficientizări instalații.

Instalații gaze

Ai nevoie de realizarea unei instalații de gaze? Ai nevoie de instalarea unui aragaz sau de reparații la cel vechi?

electrician

Instalații electrice

Ai nevoie de realizarea unei instalații electrice sau de montarea unui nou panou electric?

Desfundare canalizare

Desfundare

Cu echipamente profesioniste de desfundare ... desfundăm: coloane, țevi, conducte, WC, chiuvete, căzi, scurgeri.

Montaj apometre

Montaj profesional, verificare și sigilare apometre în București verificare apometre

mentenanta instalatii

Mentenanță

Asigurăm servicii de mentenanța instalații pentru persoane fizice, juridice și asociații de propietari. Prețuri avantajoase.

Intervenții de urgența

Intervenim rapid 24/24, 7 zile din 7 în București. Cheamă acum o echipă de instalatori profesionisti autorizați ANRE.