Instalator Bucuresti

Electrician

Suntem o echipă de electricieni profesioniști, autorizati ANRE, cu experiență în domeniul instalatiilor electrice. Oferim servicii de calitate clienților noștri. Indiferent dacă aveți nevoie de instalarea sau extindera unei instalatii electrice sau de reparatii, suntem aici pentru a vă ajuta.

Electrician profesionist autorizat ANRE pentru:

Instalarea și reparația instalațiilor electrice

Unul dintre cele mai importante servicii oferite de un electrician este instalarea și reparația instalațiilor electrice. În cazul în care aveți nevoie de o nouă instalație electrică în casă, putem proiecta și instala rețeaua electrică în mod corespunzător pentru a evita orice problemă legată de siguranța electrică. De asemenea, în cazul în care există o problemă cu instalația electrică existentă putem identifica și repara această problemă.

Instalarea și reparația prizelor și a intrerupătoarelor

Electrician pentru instalarea sau repararea prizelor și întrerupătoarelor. Acestea sunt componente importante ale instalației electrice și trebuie să fie instalate si operate în mod corespunzător și eficient.

Instalarea sistemelor de iluminat

Electrician poate instalare sisteme de iluminat. Instalăm lămpi, becuri sau alte dispozitive de iluminat.

Cheamă un instalator

Intervenim rapid! Instalator autorizat ANRE. Garanție și factură pentru toate lucrarile efectuate.
URGENTA

Servicii instalatii electrice

Ne mândrim cu serviciile noastre de calitate și cu clienții mulțumiți. Dacă aveți nevoie de servicii de instalatii electrice de calitate, suntem aici pentru a vă ajuta. Contactați-ne astăzi pentru a programa o vizită și a obține o estimare gratuită!

electrician tablou electric

Instalare tablou electric

Electricieni specializați și autorizați ANRE pentru a efectua montarea sau schimbarea tablourilor electrice într-un mod sigur și eficient. Solicita acum o echipa de electricieni in Bucuresti si Ilfov.

Afla mai mult »
electrician

Instalații electrice

Electricieni specializați și autorizați ANRE. Instalații electrice, reparații, verificări periodice, îmbunătățirea eficienței energetice, servicii de mentenanță sau înlocuire instalații electrice vechi.

Afla mai mult »
Montaj prize / intrerupătoare

Montaj prize / întrerupătoare

Montaj prize / intrerupătoare. Echipa de electricieni specializați și autorizați ANRE. Dacă observi că prizele sau intrerupătoarele sunt fierbinți la atingere, prezintă semne sau miros de ars este important să le înlocuiești.

Afla mai mult »
Montaj corpuri iluminat

Montaj corpuri de iluminat

Montaj corpuri iluminat. Echipa de electricieni specializați și autorizați ANRE. Apelați la un electrician autorizat ANRE pentru montarea corpurilor de iluminat în siguranță. Garanție lucrări.

Afla mai mult »
Montaj boiler electric

Montaj boiler electric

Montaj boiler electric. Echipa de electricieni specializați și autorizați ANRE. Avem experiență în montarea tuturor tipurilor de boilere electrice, inclusiv modelele cu încălzire rapidă și cele cu funcție de economisire a energiei.

Afla mai mult »
Montaj hota electrică

Montaj hotă electrică

Montaj hotă electrică. Echipa de electricieni specializați și autorizați ANRE. Dacă sunteți în căutarea unei echipe profesioniste pentru a vă instala hota electrică, sunteți în locul potrivit.

Afla mai mult »

Servicii instalator București

Instalare chiuveta

Instalații sanitare

Reparații și întreținere pentru toate tipurile de conducte, robinete, baterii, toalete, chiuvete și alte instalații sanitare.

Instalator sanitar

Instalații termice

Reparații și întreținere pentru toate tipurile de centrale termice, instalații termice, calorifere, aerisiri și eficientizari instalații.

Instalații gaze

Ai nevoie de realizarea unei instalații de gaze? Ai nevoie de instalarea unui aragaz sau de reparații la cel vechi?

electrician

Instalații electrice

Ai nevoie de realizarea unei instalații electrice sau de montarea unui nou panou electric?

Desfundare canalizare

Desfundare

Cu echipamente profesioniste de desfundare ... desfundăm: coloane, țevi, conducte, WC, chiuvete, căzi, scurgeri.

Montaj apometre

Montaj profesional, verificare și sigilare apometre în București verificare apometre

mentenanta instalatii

Mentenanță

Asigurăm servicii de mentenanța instalații pentru persoane fizice, juridice și asociații de propietari. Prețuri avantajoase.

Intervenții de urgența

Intervenim rapid 24/24, 7 zile din 7 în București. Cheamă acum o echipă de instalatori profesionisti autorizați ANRE.