Instalator Bucuresti

Instalator sanitar Chiajna

Suntem o echipă de profesioniști specializați în instalarea și întreținerea sistemelor de instalații termice din Chiajna și zonele învecinate. Avem o vastă experiență în domeniu și suntem pregătiți să vă ajutăm, indiferent dacă aveți nevoie de montarea unor echipamente noi, reparații la sistemul de alimentare cu apă sau servicii de instalare și reparație a centralelor termice, boilerelor și sistemelor de încălzire.

Punem la dispoziție și servicii de mentenanță periodică pentru a vă asigura că instalațiile termice funcționează în parametri optimi. Ne remarcăm prin rapiditatea și eficiența serviciilor noastre, oferind prețuri competitive. De aceea, suntem alegerea perfectă pentru oricine caută un instalator de încredere în Chiajna. Nu ezitați să ne contactați pentru a afla mai multe detalii despre serviciile noastre sau pentru a solicita o estimare de preț.

Instalator sanitar în Chiajna, Ilfov

Servicii de instalare și reparații instalații sanitare Chiajna

Instalare și schimbare obiecte sanitare: Prestăm servicii de montare și înlocuire a diferitelor obiecte sanitare precum căzi, dușuri, WC-uri, lavoare, chiuvete, baterii și robinete.

Montare și înlocuire conducte: Realizăm montarea și înlocuirea sistemelor de conducte pentru aprovizionarea cu apă rece și caldă.

Reparare conducte sparte: Oferim servicii de urgență pentru identificarea și repararea conductelor sparte care pot provoca scurgeri de apă.

Instalare și întreținere echipamente de încălzire: Ne poți contacta pentru a instala, repara sau întreține diferite echipamente de încălzire, precum boilere și centrale termice.

Curățare și dezinfectare conducte: Serviciile noastre de curățare și dezinfectare a conductelor ajută la eliminarea depunerilor și obstrucțiilor, îmbunătățind astfel eficiența sistemelor de instalații sanitare.

Servicii de montaj, înlocuire și instalare obiecte sanitare oferite în Chiajna:

Obiecte sanitare:

 • Baterii de bucătărie, chiuvete de bucătărie
 • Baterii, baterii pentru chiuvete de baie, baterii pentru cadă, baterii pentru duș
 • Lavoare, chiuvete de baie, bideuri, urinale
 • Cabine de duș cu hidromasaj, căzi, căzi cu hidromasaj, cabine de duș
 • Capace de WC, capace de WC cu funcție de bideu
 • Rezervoare de WC, rezervoare de WC încastrate, rezervoare de WC ceramice, rezervoare de WC de semiînălțime, bazine de WC, vase de WC, WC-uri suspendate
 • Mobilier pentru baie: dulapuri de baie, măști pentru chiuvete de baie, oglinzi, dulapuri cu oglinzi, etajere, etc.
 • Accesorii pentru baie: suporturi pentru prosoape, suporturi pentru săpun, suporturi pentru hârtie igienică, bare pentru prosoape, cuie.

Cheamă un instalator

Intervenim rapid! Instalator autorizat ANRE. Garanție și factură pentru toate lucrarile efectuate.
URGENTA

Servicii instalații sanitare Chiajna

Lucrările noastre principale în domeniul instalațiilor sanitare  cuprind:

 1. Instalații sanitare pentru baie: Indiferent dacă doriți să modernizați baia existentă sau să creați una nouă, suntem aici pentru a vă transforma visul în realitate. De la montarea elegantă a pieselor sanitare și robinetelor, până la instalarea sistemelor de duș și a căzilor spațioase, avem expertiza necesară pentru a crea un spațiu funcțional și plăcut în care să vă relaxați și să aveți grijă de voi.

 2. Instalații sanitare pentru bucătărie: Bucătăria este inima casei, iar instalațiile sanitare joacă un rol esențial în eficiența și confortul acesteia. Oferim servicii complete de instalare și reparații pentru robinete, chiuvete, mașini de spălat vase și alte echipamente necesare în bucătărie, asigurând un flux constant de apă și o bucătărie funcțională și estetică.

 3. Instalații sanitare pentru sistemul de încălzire: În sezonul rece, este crucial să aveți un sistem de încălzire eficient și sigur. Echipa noastră de specialiști se ocupă de instalarea și întreținerea sistemelor de încălzire, inclusiv montarea radiatoarelor, caloriferelor și centralelor termice. Vă asigurăm că fiecare încăpere va beneficia de un confort termic optim.

 4. Reparații și intervenții de urgență: Suntem conștienți că problemele pot apărea neașteptat și că unele necesită intervenție rapidă. De aceea, oferim servicii de reparații și intervenții de urgență pentru a remedia orice defecțiuni sau scurgeri neplăcute. Indiferent de problema întâmpinată, suntem pregătiți să intervenim rapid și eficient, pentru a restabili funcționalitatea instalațiilor sanitare în cel mai scurt timp posibil.

Indiferent de cerințele dumneavoastră referitoare la instalațiile termice, suntem aici pentru a vă oferi servicii de încredere și soluții personalizate. 

Instalare chiuveta

Montare chiuveta

Oferim servicii profesionale de instalare a chiuvetei. Echipa noastră de tehnicieni calificați este pregătită să se ocupe de toate tipurile de proiecte de instalare a chiuvetei.

Afla mai mult »
Montare instalare WC

Montare WC

Oferim servicii profesionale de instalare WC. Echipa noastră de tehnicieni calificați este pregătită să se ocupe de toate tipurile de proiecte de instalare WC.

Afla mai mult »
reparatii inlocuire coloane apa

Reparatii coloane apa

Servicii profesionale de reparații și instalări coloane de apă. Echipa noastră de instalatori sanitari intervine rapid in Bucuresti și Ilfov la orice fel de avarii coloane de apă rece sau caldă.

Afla mai mult »

Servicii instalator Ilfov

Instalare chiuveta

Instalații sanitare

Reparații și întreținere pentru toate tipurile de conducte, robinete, baterii, toalete, chiuvete și alte instalații sanitare.

Instalator sanitar

Instalații termice

Reparații și întreținere pentru toate tipurile de centrale termice, instalații termice, calorifere, aerisiri și eficientizări instalații.

Instalații gaze

Ai nevoie de realizarea unei instalații de gaze? Ai nevoie de instalarea unui aragaz sau de reparații la cel vechi?

electrician

Instalații electrice

Ai nevoie de realizarea unei instalații electrice sau de montarea unui nou panou electric?

Desfundare canalizare

Desfundare

Cu echipamente profesioniste de desfundare ... desfundăm: coloane, țevi, conducte, WC, chiuvete, căzi, scurgeri.

Montaj apometre

Montaj profesional, verificare și sigilare apometre în București verificare apometre

mentenanta instalatii

Mentenanță

Asigurăm servicii de mentenanța instalații pentru persoane fizice, juridice și asociații de propietari. Prețuri avantajoase.

Intervenții de urgența

Intervenim rapid 24/24, 7 zile din 7 în București. Cheamă acum o echipă de instalatori profesionisti autorizați ANRE.