Instalator Bucuresti

Instalator sanitar Otopeni

Suntem o echipă de instalatori sanitari profesioniști, cu vastă experiență în instalare, reparații și întreținere a sistemelor de instalații sanitare în Otopeni și zonele învecinate. Suntem pregătiți să răspundem nevoilor dumneavoastră, fie că aveți nevoie de instalarea unor obiecte sanitare noi, fie de reparații la sistemul de alimentare cu apă, inclusiv montarea și repararea centralelor termice, boilere și sisteme de încălzire.

În plus, oferim servicii de mentenanță periodică pentru a menține instalațiile sanitare în stare optimă de funcționare. Ne mândrim cu oferirea serviciilor rapide și eficiente, la prețuri competitive, ceea ce ne face alegerea ideală pentru oricine caută un instalator de încredere în Otopeni. Nu ezitați să ne contactați pentru a afla mai multe despre serviciile noastre și pentru a solicita o estimare de preț.

Instalator sanitar în Otopeni, Ilfov

Servicii de instalare și reparații instalații sanitare Otopeni

 1. Instalare și înlocuire obiecte sanitare: Montarea sau înlocuirea de obiecte sanitare precum căzi de baie, dușuri, toalete, lavoare, chiuvete, baterii și robinete.

 2. Instalare și înlocuire țevi: Montarea sau înlocuirea sistemelor de țevi pentru apă rece și caldă

 3. Reparații țevi sparte: Serviciu de urgență care implică identificarea și repararea țevilor sparte care pot cauza scurgeri de apă.

 4. Instalare și întreținere aparate de încălzire: Instalatorii pot fi solicitați pentru a instala, repara sau întreține aparate de încălzire, cum ar fi boilere și centrale termice.

 5. Dezinfectare și curățare țevi: Serviciile de dezinfectare și curățare a țevilor ajută la eliminarea depunerilor și a obstrucțiilor, îmbunătățind astfel eficiența sistemelor de instalații sanitare.

Servicii de înlocuire, montaj și instalare obiecte sanitare oferite de instalator în Otopeni:

Obiecte sanitare:

 • Baterie chiuvetă bucătărie, chiuvetă bucătărie
 • Baterie monocomandă, baterie chiuvetă baie, baterie cadă, baterie duș
 • Lavoar, chiuvetă baie, bideu, urinal/pisoar
 • Cabină cu hidromasaj, cadă, cadă cu hidromasaj, cabină duș
 • Capac de toaletă, capac wc cu funcție de bideu
 • Rezervor wc, rezervor wc încastrat, rezervor wc ceramic, rezervor wc de semiînălțime, bazin wc, vas wc, wc suspendat
 • Mobilier baie: dulap baie, mască chiuvetă baie, oglindă, dulap cu oglindă, etajeră, etc.
 • Accesorii pentru baie: suport prosop, suport săpun, suport hârtie igienică, bară prosop, cuier

Cheamă un instalator

Intervenim rapid! Instalator autorizat ANRE. Garanție și factură pentru toate lucrarile efectuate.
URGENTA

Servicii instalații sanitare Otopeni

Înțelegem importanța unei rețele solide de instalații sanitare și știm că fiecare locuință are cerințe și nevoi unice. Echipa noastră de specialiști în instalații sanitare este pregătită să răspundă tuturor solicitărilor și să ofere soluții personalizate pentru a satisface cele mai exigente cerințe ale clienților noștri.

Principalele tipuri de lucrări de instalații sanitare pe care le realizăm cuprind:

 1. Instalații sanitare pentru baie: Indiferent dacă doriți să modernizați baia existentă sau să creați o baie complet nouă, suntem aici pentru a vă transforma viziunea în realitate. De la montarea pieselor sanitare și a robinetelor elegante până la instalarea sistemelor de duș și a căzilor spațioase, suntem specializați în crearea unui spațiu funcțional și plăcut în care să vă relaxați și să vă îngrijiți de sine.

 2. Instalații sanitare pentru bucătărie: Bucătăria este inima casei, iar instalațiile sanitare joacă un rol esențial în eficiența și confortul acesteia. Oferim servicii complete de instalare și reparații pentru robinete, chiuvete, mașini de spălat vase și alte echipamente necesare în bucătărie, asigurând că apa curge în mod constant și că fiecare gospodărie se bucură de o bucătărie funcțională și estetică.

 3. Instalații sanitare pentru sistemul de încălzire: O încălzire eficientă și sigură este crucială în sezonul rece. Echipa noastră de experți se ocupă de instalarea și întreținerea sistemelor de încălzire, inclusiv de montarea radiatoarelor, a caloriferelor și a centralelor termice. Ne asigurăm că fiecare locuință este echipată cu un sistem de încălzire pe măsură, oferind confort termic optim în fiecare încăpere.

 4. Reparații și intervenții de urgență: Suntem conștienți că problemele pot apărea în orice moment și că unele necesită intervenție rapidă. Prin urmare, oferim servicii de reparații și intervenții de urgență pentru a rezolva orice defecțiuni sau scurgeri neașteptate. Indiferent de problema întâmpinată, suntem gata să intervenim rapid și eficient, restabilind funcționalitatea instalațiilor sanitare în cel mai scurt timp posibil.

Indiferent de nevoile dumneavoastră în ceea ce privește instalațiile sanitare, suntem aici pentru a vă oferi servicii de încredere și soluții personalizate. Contactați-ne astăzi și lăsați-ne să transformăm casa dumneavoastră într-un loc în care confortul și funcționalitatea se îmbină în armonie perfectă.

Instalare chiuveta

Montare chiuveta

Oferim servicii profesionale de instalare a chiuvetei. Echipa noastră de tehnicieni calificați este pregătită să se ocupe de toate tipurile de proiecte de instalare a chiuvetei.

Afla mai mult »
Montare instalare WC

Montare WC

Oferim servicii profesionale de instalare WC. Echipa noastră de tehnicieni calificați este pregătită să se ocupe de toate tipurile de proiecte de instalare WC.

Afla mai mult »
reparatii inlocuire coloane apa

Reparatii coloane apa

Servicii profesionale de reparații și instalări coloane de apă. Echipa noastră de instalatori sanitari intervine rapid in Bucuresti și Ilfov la orice fel de avarii coloane de apă rece sau caldă.

Afla mai mult »

Servicii instalator Ilfov

Instalare chiuveta

Instalații sanitare

Reparații și întreținere pentru toate tipurile de conducte, robinete, baterii, toalete, chiuvete și alte instalații sanitare.

Instalator sanitar

Instalații termice

Reparații și întreținere pentru toate tipurile de centrale termice, instalații termice, calorifere, aerisiri și eficientizări instalații.

Instalații gaze

Ai nevoie de realizarea unei instalații de gaze? Ai nevoie de instalarea unui aragaz sau de reparații la cel vechi?

electrician

Instalații electrice

Ai nevoie de realizarea unei instalații electrice sau de montarea unui nou panou electric?

Desfundare canalizare

Desfundare

Cu echipamente profesioniste de desfundare ... desfundăm: coloane, țevi, conducte, WC, chiuvete, căzi, scurgeri.

Montaj apometre

Montaj profesional, verificare și sigilare apometre în București verificare apometre

mentenanta instalatii

Mentenanță

Asigurăm servicii de mentenanța instalații pentru persoane fizice, juridice și asociații de propietari. Prețuri avantajoase.

Intervenții de urgența

Intervenim rapid 24/24, 7 zile din 7 în București. Cheamă acum o echipă de instalatori profesionisti autorizați ANRE.